Szórakozás

VV Gina az életét kockáztatja egy kisbabáért

Súlyos szívbetegsége miatt bármikor probléma adódhat a szülésnél.

Gina minden vágya, hogy végre férjével együtt végre szülők lehessenek – írja mai számában a Bors című napilap. Korábban két babát sajnos már el kellett vetetniük egészségügyi okokból, az egyik terhességnél életveszélyesen bevizesedett, a másiknál kiderült, hogy HPV vírusa van, de azt mondja, nem adja fel, minél hamarabb teherbe akar esni.

Az egykori valóságshow számára azonban az áldott állapot számos veszély forrása. Hatévesen az orvosok szívbillentyű-problémát diagnosztizáltak nála, ami a korábbi önpusztító élete miatt egyre csak rosszabbodott. Kristóf feleségét az orvosok szerint mindenféleképpen meg kell műteni, de addig nem lehet, amíg nem szült, mert az operáció után élete végéig olyan gyógyszert kell szednie, ami mellett nem eshet teherbe, mert árt a magzatnak.

A házaspár ezért most vizsgálatokra jár, mert Gina számára a műtét előtt is életveszélyes lehet a terhesség. A ValóViágból kimenekült asszony azonban azt állítja, nem érdekli a kockázat, leghőbb vágya, hogy apává tegye a férjét, bármilyen áron.

Gina a baba mellett egyébként még azt tervezi, hogy saját vállalkozásba kezd, és esküvőket szervez a jövőben.

A magyar Pretty Woman múltjából már így is rengeteg borzalmas titok látott napvilágot. A valóságshow-feleség fiatalon nehéz anyagi körülmények között élt szüleivel, édesapja rendszeresen a kocsmában költötte el a fizetését, így a család segélyekből és az édesanya keresetéből tengődött. Gina később az egyetlen kiutat abban látta, ha táncoslánynak áll. Először csak a rúdon tekergett, de később megirigyelte, hogy kollégái több pénzt tesznek zsebre esténként, ezért ő is a prostitúció mellett döntött. Öt év után azonban úgy határozott, véget vet addigi életmódjának, és búcsút int az éjszakai életnek. Prostituáltból szerető feleség lett.

AJÁNLOTT LINKEK:

Életét kockáztatja VV Gina a gyerekért (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik