Szórakozás

Alekoszt csúnyán lepattintották

A ValóVilág macsója nem tud leállni: ismét hozta a formáját, és ráhajtott a nyelvtantanárnőre.

Kedd reggel ismét nem volt kegyelem, reggel 8-kor megszólalt a csengő és elkezdődött a tanítás. Matematika volt az első óra, majd történelem következett a rendkívül szigorú tanárnővel. Éva buzgósága és okoskodása kiverte a biztosítékot a villalakóknál, Olivér szerint, már az órákon is megmutatkozik, hogy miért épp Törtető lett Éva.

A matematika- és történelemórát nyelvtanóra követte, melyen Alekosz ismét hozta a formáját. A Villa nőcsábásza elhatározta, hogy elcsábítja a 27 éves tanárnő szívét. Először csak finoman, burkoltan udvarolt neki, majd amikor a megtermékenyítés szóról érdeklődött, a pedagógus gyorsan a helyére tette a görög harcost. Alekosz hamar beletörődött a kudarcába és csendben ülte tovább az órát.

Az elméleti órák után testnevelés következett, a Villalakók először találkoztak kegyelmet nem ismerő, kemény tesitanárukkal, Katus Attilával. Az aerobic-világbajnok rögtön az első órán versenyt rendezett diákjainak, a bemelegítés után ugyanis csapatjátékokkal ütötték el az időt.

AJÁNLOTT LINKEK:

MÁSODIK NAP AZ ISKOLÁBAN: ALEKOSZ RÁHAJTOTT A NYELVTAN TANÁRNŐRE (RTL Klub)
ISMERD MEG A VILLA TANÁRAIT! (RTL Klub)
Alekosz verset írt a tanárnőjének (Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik