Élet-Stílus

Szíj Melinda mint divatdiktátor

Az énekesnő emblematikus karaktere, bármily hihetetlen is, de divatot teremt.

A TV2 Megasztár 5 című műsorában feltűnt kereskedelmi ügyintéző egy ország szeretetét vívta ki különleges hangi adottságaival és szerény természetével. A hangja mellett viszont külsejével is sokakat megfogott, vagy épp megosztott. Abban sokan egyetértenek, hogy Melinda nem sztáralkat. Félszeg és szégyenlős kisugárzással bír, mégis, ha mikrofont tart a kezében, megtörténik a csoda: a „rút kiskacsából hattyúvá válik”, s gyönyörű hangja betölti a teret.

A divathoz sincs sok köze a 41 éves énekesnek, mégis az adásban sokszor feltűnt abban a bizonyos világoskék kardigánban, amit azóta védjegyeként tartanak számon. Ha megfigyeljük Melinda civil öltözködését, folyamatosan két ruhadarab váltogatja egymást. Az egyik az említett „megasztáros kék kardigán”, a másik pedig egy fehér, kötött pulóver, melyet néhány televíziós riportban és újságcikkben véltünk felfedezni. De ezzel közel sem teljes a lista, nemrégiben felütötte fejét egy új kiegészítő a művésznő életében: ez pedig egy csíkos szatyor.

Nem egy Chanel vagy Gucci táskáról beszélünk, hanem egy közönséges bevásárlószatyorról, amit javarészt piacokon lehet beszerezni. És így születik a legenda, mert az említett szatyorral bevásárló Melinda fotója rafinált piaci árusok kezébe került, akik a fotóval és az alábbi szöveggel próbálják felfuttatni hasonló portékájukat: „Szíj Melinda táska kapható!”

A csíkos szatyor sikerét Melinda édesanyja lánya elleni lejáratásnak tartja, s erről az alábbi nyilatkozatát olvashatjuk a Borsban:
„Nagyon felháborít, és fáj, hogy kigúnyolják a lányomat. Azt érzem, hogy nevetségessé akarják tenni ezáltal is. Lehet, hogy kereskedés miatt hirdetik, de én szándékos lejáratásnak tekintem, és ronda dolognak tartom – méltatlankodott az énekesnő édesanyja, Ilona.

Kíváncsiak lettünk volna Szíj Melinda véleményére az esetről, de megkeresésünkre nem reagált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik