Szórakozás

Jön Szíj Melinda első nagylemeze?

A győri asszony ugyan visszatért munkahelyére, de már csak hetek kérdése és elgondolkodhat azon, milyen irányba változtassa meg az életét - értesült a Napi Ász.

A lap megkeresésére a TV2 szóvivője, Koltay Tamás elmondta, Melindának számos felkérés van egyeztetés alatt, így hamarosan zsúfolásig telhet a naptára. Bár az ünnepek valóban koncertek nélkül teltek, de ennek oka mindössze annyi volt, hogy a kétgyermekes anya családjával szerette volna tölteni az elmúlt napokat.

A sajtós hozzátette: több megasztáros, így Szíj Melinda iránt is komoly az érdeklődés a lemezkiadók részéről. Mivel azonban még csak a tárgyalási szakaszban tartanak, egyelőre nem kívánt konkrétumokat mondani. Annyit azonban elárult, hogy az énekesnőnek hamarosan első nagylemeze is a boltok polcaira kerülhet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a tehetségkutató nagy felfedezettje hétfőn visszatért régi irodájába, az IKR Zrt. nagyigmándi telephelyén kezeli a munkagépek alkatrészeinek beszerzését. Melinda imádja, sőt rajong a kombájnokért, ezért azt sem bánja, hogy pár óra alatt jelenlegi fizetése többszörösét is megkereshetné a koncertekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik