Szórakozás

Gervais mégis visszatérne jövőre?

Nagyon úgy tűnik, hogy az idei Golden Globe-ot kísérő össznépi felháborodás mégsem volt annyira össznépi – Ricky Gervais-t állítólag már a 2012-es díjátadó vezetésére is felkérték.

A brit színész vicceit mind a ceremónián jelenlévők, mind az esemény szervezői elfogadhatatlannak találták – legalábbis nyilvánosan, a sajtó képviselői előtt. Gervais ugyanis állítja, hogy még mindig nem talált egyetlen kollégát sem, akit ténylegesen sikerült volna vérig sértenie –pedig higgyük el, ő aztán igazán próbálkozott.

A kamu-felháborodás után Gervais éppen ezért nem volt hajlandó nyilvánosan bocsánatot kérni – nem is lett volna rá valóban szüksége, pláne azután, hogy a színészt már a 2012-es díjátadóval kapcsolatban is megkörnyékezték.

A brit Heat magazinban Gervais a következőket írta az ügy kapcsán: „Pontosan azt csináltam, amit szerettem volna: fejlődni a tavalyi előadáshoz képest, és röhögni egy jót. A válasz viszont letaglózott, hetekig a Globe-bal foglalkozott mindenki. A furcsa csak az volt az egészben, hogy a kérdés mindig ugyanaz volt, hogy túl messzire mentem-e. A válasz pedig szintén mindig egyezett, nem. Még mindig keresem azt a személyt, akit konkrétan sikerült megsértenem.”

A színész azt is megírta a lapban, hogy a nézettségi adatokat látva a szervezők felkérték, hogy jövőre is vezényelje le a díjátadót, azonban nem tartja valószínűnek, hogy harmadjára is elvállalná a dolgot. „Nem hiszem, hogy el kellene vállalnom. Nem tudom ugyanis, hogy még mit csinálhatnék jobban. Tuti, hogy az ideinél több hírt nem tudnék generálni nekik, meg különben is, ismertek engem – két évad elég volt” – írta Gervais.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gervais-t harmadjára is felkérték – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik