Élet-Stílus

Golden Globe-díjátadó és a vörös szőnyeg dívái

Végre a divattervezők is felismerték, hogy van mit javítani a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyeges ruháin. Az idei év első rangosabb filmes díjkiosztóján tátva maradt a szánk a meglepetéstől.

Tegnap éjszaka helyi idő szerint kezdetét vette a Golden Globe-díjátadó. A csillogó gála keretén belül átadták 2011 Aranyglóbusz-díjait. A hollywoodi újságírók szövetsége által odaítélt díjak nagy meglepetést nem okoztak, habár mindig akadnak olyanok, akik elégedetlenek az eredményekkel. De a díjazottaknál minket is az érdekelt, ami az újságírókat és a fotósokat is lázba hozza egy ilyen eseményen: hogy ki kivel és miben jelent meg az idei gálán.
Megfigyeltük, hogy három domináns színben gondolkodtak a sztárok: a zöldben, a feketében és a testszínben. Kivétel Christina Aguilera, aki a Zuhair Murad-ruhában saját parfümjének öltözött.

A zöld ruhás hölgyek közül Angelina Jolie vitte a pálmát ebben az Atalier Versace-ruhában. Szinte túlragyogta a többieket sajátos bájának és a visszafogott, csak lapockát mutató estélyinek köszönhetően. Természetesen a sármos Brad Pitt is jól állt neki.

A másik feltűnően elegáns zöld ruhás díva Catherine Zeta-Jones volt, aki egy Monique L’Hullier darabot választott. Oldalán a 66 éves Michael Douglas színészóriással, aki a napokban jelentette be, hogy legyőzte a rákot.

Az éppen válófélben lévő Eva Longoria talán házasságát gyászolta Zac Posen fekete ruhakölteményében. A sorozatsztár kifinomult eleganciája nagy érdeklődésre tartott számot. Semmi ékszer vagy felesleges díszítés, csak a gyönyörű textil, a rafinált szabásvonal és az ezüstcsatos öv áll a fókuszban. Tökéletes ízlés!

Anne Hathaway egy csillogó, hátul mélyen nyitott Armani-ruhát választott. A bájos és szexi színésznő sziporkázott a vakuk kereszttüzében. Heidi Klum hozta a formáját: egy hetvenes évek inspirálta Marc Jacobs estélyiben érkezett férjével, Seallel.
Még egy ilyen gálára is elkellenek a különcök, s ezt a szerepet most Helena Bonham Carter vállalta magára. Kiverte a biztosítékot a kritikusoknál a különös színvilágú Vivienne Westwood-ruhája, amihez oldschool napszemüveget és felemás cipőt vett fel – egyik lábán vörös, a másikon zöld színben pompázott a cipellő.

Natalie Portman, aki a Black Swan címszerepéért rengeteget fogyott és fejlesztette izmait, az estélyen már egy egész más arcát mutatta: a várandós színésznő egy gyönyörű, földig érő Viktor & Rolf-estélyiben mutatta meg, hogy a legjobb színésznőnek járó díjon kívül az anyaság is remekül áll neki.

A férfiak közül Jake Gyllenhall volt, aki Helena Bonham Carterhez hasonlóan nem vette komolyan az elvárást a tökéletes megjelenéssel szemben, már-már szakállá növesztett borostával jelent meg. “Ez nem egy szerep miatt van. Általában ez történik, ha egy ideig nem borotválkozom” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik