Szórakozás

Jennifer Lopez szerint Gervais „tökösen” vezette a díjátadót

Az énekes-színésznő a pozitív kritika ellenére a színfalak mögött azért csak megfenyegette a brit színészt.

Lopez díjátadóként vett részt a hétvégi Golden Globe gálán, mielőtt azonban színpadra lépett volna Alec Baldwin társaságában, keményen megfenyegette a kéretlen humorát csillogtató műsorvezetőt.

„Ricky nagyon tökös pasi, mert sok bátorság kell ahhoz, hogy valaki felmenjen a színpadra és olyan megjegyzéseket tegyen, mint amilyeneket ő tett. Biztos vagyok benne, hogy a fejében ezek a viccek egyáltalán nem tűntek ennyire gonosznak. De mindezt kívülről hallgatni, hát, mindenki húzta a száját” – nyilatkozta Lopez, majd hozzátette, ő mindent megpróbált, hogy ne váljon a humoros brit céltáblájává.

„A színpad mögött álltunk Alec-kel, éppen mentünk volna fel, amikor Ricky megjelent. Én meg elmondtam neki, hogy ha bármi durvát mond rólam, én szétverem a fejét. New yorki vagyok, a férjem is new yorki, mi nem szoktunk viccelni, simán felpofozzuk a show után” – mesélte.

Lopez azt is bevallotta, annyira régen dolgozik Hollywoodban, hogy mára szinte teljesen immunissá vált a gonosz poénokra. Gervais fellépését pedig hihetetlenül viccesnek találta, egy-két alkalmat kivéve, amikor a komikus nagyon „övön alul ütött”.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jennifer Lopez szerint Gervais nagyon tökös volt a Globe-on – angolul (backseatcuddler.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik