Szórakozás

Elvonón van Charlie Sheen

Bejelentkezett egy elvonóközpontba Charlie Sheen, akit pár órával korábban engedtek ki egy Los Angeles-i kórházból, ahol hasi fájdalmakkal kezelték.

Charlie Sheen önként bejelentkezett egy meg nem nevezett elvonóközpontba – közölte pénteken Stan Rosenfeld, a színész szóvivője. A 45 éves színész arra kérte a médiát, hogy tartsák tiszteletben magánéletét – közölte Rosenfeld. A szóvivő ennél többet nem árult el.

Közben a Sheen főszereplésével készülő “Két pasi meg egy kicsi” című televíziós sorozat készítői bejelentették, hogy felfüggesztették a sorozat forgatását. Rosenfeld péntek délelőtt még azt mondta, hogy Sheen kedden meg fog jelenni a forgatáson, csütörtöki kórházi kezelését követően.

Az erős hasi fájdalmakra panaszkodó Sheent csütörtökön szállították egy Los Angeles-i kórházba. Szóvivője közlése szerint rekeszizomsérv okozta a fájdalmakat. A sztárügyekben általában jól értesült TMZ.com amerikai weboldal információ szerint egy 36 órán át tartó “vad házibuli” után szállították kórházba Sheent. A weboldal úgy tudja, hogy pornószínésznőkkel, és egy bőröndnyi kokainnal bulizott a hollywoodi színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik