Szórakozás

Élvezi új szerepét az RTL fiatal reménysége

A NekedValó műsorvezetője, Istenes Bence végre ott dolgozhat, ahová mindig is vágyott.

Bence tudatosan építi karrierjét: két és félévet töltött a hazai zenecsatornánál, a VIVA televíziónál, amely nagyon jó alapot adott neki a továbblépéshez. A fiatal műsorvezető gyerekkorában tíz évig élt Németországban, anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet. Néhány éve tért csak haza, és azonnal tanulni kezdett, hogy megvalósítsa álmát, a televíziózást. Édesapja, Istenes László szintén szakmabeli, így nem meglepő, hogy őt tartja a példaképének.

A 22 éves fiú elárulta, évek óta azért dolgozott, hogy egyszer az RTL-hez kerüljön, külön is képezte magát, hogy minél jobb lehessen. A kereskedelmi csatorna újoncát hasonlóan tehetségesnek tartják, mint Sebestyén Balázst, és sokszor össze is hasonlítják őket, de azt mondja, őt ez egyáltalán nem zavarja. Bence elismeri, külsejükből és stílusukból adódóan valóban vannak hasonlóságok, de emellett két teljesen más karakterek és egyéniségek.

A NekedValó műsorvezetőjének külön öröm, hogy élő műsort vezethet, hiszen ezt mindig jobban élvezte, mint a felvételeket. Szereti az adrenalint, és nem ijed meg attól, ha improvizálnia, vagy váratlan helyzeteket kell megoldania.

Bence gyakran még a műsor készítésében is részt vesz, hiszen a talk show házi gazdájaként nagy felelősség hárul rá, hogy – élő műsor lévén – probléma nélkül vezényelje le a beszélgetéseket, vitákat.

Az egykori VJ korábban elárulta, imádja a munkáját, élete végéig műsorvezetéssel szeretne foglalkozni. Sok ötlet van a fejében, tudja, hogy mit akar elérni, de azzal is tisztában van, hogy ehhez folyamatosan tanulnia és fejlődnie kell.

AJÁNLOTT LINKEK:

ISTENES BENCE AZ RTL ÚJ REMÉNYSÉGE (RTL Klub)
VJ Ben életrajza (VIVA Magyarország)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik