Szórakozás

Mindenki Natalie Portman orrát akarja

A hollywoodi plasztikai sebészek szerint pácienseik már nem akarnak Angelina Jolie-ra, vagy Pamela Andersonra hasonlítani.

Ha az átszabásra vágyó hölgyeknek meg kellene rajzolniuk az új évtized nőideálját, a sebészek beszámolói alapján Anne Hathaway szemével kezdenék. Ezután jönne Scarlett Johansson szája, January Jones arccsontja, Halle Berry álla és mindenekfelett Natalie Portman orra.

A HollywoodLife.com-nak nyilatkozó plasztikai sebészek szerint pácienseik 99 százaléka egy sztár fotójával érkezik az első konzultációra – a kért beavatkozások döntő többsége pedig orrplasztika. Azt is elmondták, hogy mára már senki sem szeretne Pamela Anderssonra hasonlítani, a groteszkül eltúlzott mellek már rég kimentek a divatból – az adottságaikkal elégedetlen hölgyek sokkal szívesebben kérnek inkább kisebb, de természetesnek látszó melleket, mint amilyen például Jennifer Anistoné.

Annak ellenére, hogy vonásaival számtalan éven keresztül vezette a kívánságlistát, Angelina Jolie már korántsem számít olyan divatosnak. A legújabb őrület azonban – és saját bevallásuk szerint ez még a sokat látott dokikat is meglepte – Taylor Swift haja! Az évtizedeken keresztül uralkodó egyenesre szárított fazon tehát úgy tűnik, eltűnőben van. Az énekesnő hullámai mellett szintén meglepetést keltett az a tény, hogy a megkérdezett hölgyek döntő többsége szeretné, ha bőre olyan „tökéletes” lenne, mint Katy Perry-é.

AJÁNLOTT LINKEK:

Már nem Agelina Jolie-é a legkeresettebb arc – angolul (HollywoodLife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik