Szórakozás

Oktomama fél, hogy elveszik tőle a gyerekeit

Nadya Suleman komolyan bánja már ezt a fétisvideoügyet, és arra kéri a nagyérdeműt, higgyék el, hogy ő igazából remek anyuka.

„Nagyon félek, hogy a gyermekvédelmi hatóság a videó fényében megpróbálja majd elvenni tőlem a gyerekeket” – nyilatkozta Suleman a Radar Online-nak. „Félek, hogy félreértik a szándékaimat, és hamis következtetéseket vonnak le a gyereknevelési képességeimmel kapcsolatban.”

A múlt héten nyilvánosságra került videó problematikáját egyébként nem az adja, hogy Oktomama szívesen fenekel el csecsemőnek öltöztetett felnőtt férfiakat, hanem az a tény, hogy a szóban forgó férfi visszaeső bűnöző. David Gonzales, alias Tattoo rendőrségi aktájában ugyanis bántalmazási és drogbirtoklási ügyek, valamint rendszeresen megszegett távoltartó végzések sorakoznak.

„Fogalmam sem volt róla, hogy David bűnöző! Azt hittem, hogy egy profi DJ, aki egy ismert rádiónak dolgozik” – védekezett Suleman, aki azt is kijelentette, a videó ötlete a férfitől származik, ő pedig végig abban a hitben volt, hogy a végeredmény vicces lesz, nem pedig vulgáris és végtelenül kínos.

Suleman körül időről időre megjelennek a gyermekvédelmi hatóság emberei, a hölgy azonban még egyszer sem keveredett akkora bajba, hogy elvegyék tőle 14 gyermekét. „Mindent megteszek, hogy jó anya legyek. Csak egyetlen dadám van, így folyamatosan a gyerekek mellett lehetek. Nemrég vettem egy kisbuszt is, így el tudom őket vinni a suliba, meg kirándulni” – meséli a hölgy.

AJÁNLOTT LINKEK:

Octomom fél a videó következményeitől – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik