Szórakozás

Oktomamát gyűlölik a szomszédai

Nadya Suleman pokollá teszi a körülötte lakók életét – legalábbis ezt állítják az érintettek, akik már többször fordultak a rendőrséghez a hölgy kibírhatatlan életmódja miatt.

Folyamatos gyereksírás, üvöltés, csörömpölés, szirénázó rendőrautók – csak néhány kellemetlenség, amivel Octomom szomszédai kénytelenek napról-napra megküzdeni. A TMZ-nek megszólaló lakók állítása szerint Suleman és gyerekei mellett élni tulajdonképpen egyet jelent azzal, mintha egy éjjel-nappali vidámpark költözött volna a szomszédba. „A gyerekek megállás nélkül sírnak, üvöltenek és veszekednek” – nyilatkozta egy érintett, majd hozzátette, Suleman hajnalban egyszerűen kiengedi a gyereksereget a kertbe, hogy inkább ott tombolják ki magukat, amivel mindenki számára ellehetetleníti a nyugodt pihenést.

A hölgyet kísérő médiafigyelem pedig csak súlyosbítja a helyzetet – a környéken lakókat rendszeresen igazoltatják a rendőrök, akár a sarki boltba ugranak le, akár gyerekeiket viszik az iskolába, hiszen az „Oktolakot” nem lehet csak úgy megközelíteni.

A szomszédok legkomolyabb problémája azonban az, hogy a kompánia miatt drasztikusan csökkentek a környéken az ingatlanárak – az eladás alkalmával a lakóknak ugyanis kötelességük feltüntetni, hogy a leendő tulajdonosok ki mellé költöznének.

AJÁNLOTT LINKEK:

Octomom szomszédságában minden nap maga a pokol – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik