Szórakozás

Elton John valószínűleg nem lesz ott a királyi esküvőn

Az énekes szerint a nagyközönség túldimenzionálja kapcsolatát a királyi családdal, ő még azt sem várja el, hogy meghívják Vilmos és Kate áprilisi lagzijára.

Elton John legendás előadása Diana hercegnő temetésén nem valószínű, hogy megismétlődik a közeljövőben. Az énekes ugyanis annak ellenére, hogy anyjukkal jó barátságban volt, alig ismeri Vilmos és Harry hercegeket. „Összesen kétszer találkoztam velük, egyszer még csecsemőkorukban, másodjára pedig a Diana emlékére rendezett koncerten. Ismertem az édesanyjukat, de ennyi az egész. Az emberek túldimenzionálják a dolgot” – jelentette ki Sir Elton, majd hozzátette, nem valószínű, hogy meghívják Vilmos esküvőjére, de nem is várna el hasonló gesztust.

Az énekes azt is elmondta, véleménye szerint Vilmos és Kate Middleton tökéletes párt alkotnak: „Remélem, hogy az esküvő életük legszebb napja lesz, és csodálatos életük lesz együtt. Nagyon boldognak tűnnek, a legjobbakat kívánom nekik.”

A királyi esküvő körüli felhajtás egyik legtöbbet emlegetett kérdése volt, hogy Vilmos herceg felkéri-e édesanyja közeli barátját, hogy zenéljen a ceremónián.

AJÁNLOTT LINKEK:

Elton: ‘Nem lépek fel a királyi esküvőn” – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik