Szórakozás

Csak az esküvőn találkozik új rokonaival II. Erzsébet

A Buckingham palota szóvivője szerint a királynő "nem utasítja el" Kate Middleton családját, "csak egyelőre nem érzi szükségét annak, hogy megismerje őket".

A szóvivő ugyanakkor megjegyezte, nem zárják ki a találkozó lehetőségét, ám ha erre sor kerülne, az biztosan nem a nyilvánosság előtt történne. A Sunday Times megjegyzi, az ara szülei a trónörökössel és feleségével már találkoztak. Novemberben hivatalosak voltak Károly herceg skóciai birtokára.

Bár Vilmos már nyolc éve együtt van kedvesével, a nem nemesi származású Kate Middletont is csak fokozatosan fogadta be az udvar. 2006 decemberében, a herceg katonai tanulmányait lezáró ceremónián már Vilmos “hozzátartozójaként” jelent meg. Ám hiába vett részt ezen az eseményen az uralkodó is, nem találkoztak. Ez csak két évvel később 2008 májusában Vilmos unokatestvére, Peter Phillips esküvőjén történt meg – mesélte az eljegyzés után adott interjúban Kate. Tavaly karácsonykor már menyasszonyként meghívást kapott a Buckingham palota ebédjére, de az ünnepre visszatért családja körébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik