Szórakozás

A britek már Vilmos és Kate válására fogadnak

A trónörökös és barátnője még össze sem házasodtak, néhány fogadóiroda máris a válásuk esélyeit latolgatja.

A fogadásnak nagy hagyománya van a szigetországban – többek között ezzel magyarázzák a fogadóirodák vezetői a legújabb őrületet. A szervezők természetesen igyekeznek a játékosok minden létező igényét kielégíteni – amennyiben ugyanis a kliensek túlságosan ízléstelennek éreznék a fiatalok válásának esélylatolgatását, fogadhatnak a herceg öccsének kísérőjére, a királyi nászút helyszínére, a dalra, amire az ifjú pár először táncol majd, szóval gyakorlatilag bármire. A fogadóirodák eddig egyetlen kivételt tettek: nem voltak hajlandóak téteket elfogadni annak kapcsán, hogy lesz-e terrortámadás a királyi lagzi napján.

A trónörökös szerelmi élete már az eljegyzés előtt is megdobta a fogadóirodák forgalmát. A legnépszerűbb kérdés természetesen mindig az volt, hogy vajon Kate Middleton lesz-e Wills felesége – a newser.com-nak nyilatkozó Alex Donohue szerint cégének alig egy hónap alatt 30,000 fontnyi forgalmat generált a trónörökös, amikor eljegyzésének híre novemberben nyilvánosságra került.

„A britek imádnak a királyi család tagjaira fogadni. Alapvetően mindenért megőrülünk, ami kékvérű” – foglalta össze Donohue a jelenség hátterét.

A felmérések szerint az átlagos fogadó 3,5 fontot, durván 1200 forintnyi összeget hajlandó feltenni egy-egy lehetőségre. A legtöbb tipp szerint a királyi pár Kenyába megy majd nászútra, első házastársi táncukat James Blunt „You’re Beautiful” című slágerére lejtik majd, házasságuk pedig nagy valószínűséggel megéri a bűvös 10 évet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mikor válik Kate és Wills? A britek már az esélyeket latolgatják – angolul (newser.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik