Szórakozás

A neve miatt tiltották ki a Facebookról

A 30 éves wellingborough-i hölgy igazán nem tehet róla, hogy Kate Middletonnak hívják. A Facebook szerint azonban ez nem lehet a valódi neve.

Kate évek óta odaadó rajongója a közösségi oldalnak, éppen ezért komolyan kétségbe esett, amikor a Facebook nem engedte hozzáférni profiljához. „Köpni-nyelni nem tudtam. Az írta ki, hogy álnéven regisztráltam, ezért törlik az oldalamat” – mesélte a felháborodott hölgy a brit The Sun lapnak.

Kate végül arra kényszerült, hogy kitöltsön egy online panaszbejelentő lapot, amire azonban napokig nem érkezett válasz. „Négy napig nem voltak képesek válaszolni. Nagyon hálás vagyok a The Sunnak, amiért kapcsolatba lépett velük, és segített elsimítani az ügyet”- mondta Kate. Az oldal ugyanis csak a brit lap közbenjárásával volt hajlandó visszaállítani a hölgy profilját.

„Sosem mondtam, hogy én vagyok az a Kate Middleton, ráadásul a saját fotómat használtam a regisztrációnál, ami egy kicsit se hasonlít. Arról nem is beszélve, hogy Kate és Vilmos nincsenek is fent a Facebookon” – magyarázta a hölgy később.

A helyzet pikantériáját csak fokozza, hogy Kate fiúját Jonathan Ross-nak hívják, akárcsak a britek híres tévéshow házigazdáját. „Unom már, hogy az összes barátom azzal jön, hogy micsoda celebpáros vagyunk” – veszi át a szót Jonathan. „De egy csomó Kate Middleton van a Facebookon, ráadásul még nekem sem szóltak be a nevem miatt.”

A Facebook sajnálatát fejezte ki az eset kapcsán, de közleményében felhívta a hölgy figyelmét, hogy a felhasználók igen magas száma miatt ilyen hibák bárkivel előfordulhatnak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kirúgták a Facebookról az ál Kate-et – angolul (The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik