Szórakozás

Alekosz szétrobbantja Gigit és Bécit?

A ValóVilág csődöre gyengíteni akarja a testvérpár erejét, de sokak szerint Bécivel nincs bátorsága szembeszállni.

Alekosz kiválasztása után egyből megindultak a találgatások, lehetséges ellenfeléül szóba került mindenki, aki rátette a jelet. Laci, Gigi, Zsófi, sőt még Béci is a potenciális párbajozók között van. Olivér és Éva külön megkérték barátjukat, hogy vigyázzon és ne a Rácz testvérek közül válasszon ellenfelet. A Törtető egyenesen kijelentette, Alekosz ki fog esni, ha Bécit viszi párbajra, viszont annak nagyon örülne, ha Gigivel mérné össze az erejét, és kint hagyná a táncos lányt, hiszen azzal nagy terhet venne le a válláról. A nőcsábász biztonsági őrnek sincs ellenére, hogy összemérje erejét első villabeli szerelmével, korábban többször is kijelentette, igazságtalannak tartja, hogy a testvérpárnak dupla esélye van az álomnyeremény megszerzésére.

A Villa Okostojásának apja úgy látja, fia biztonsági játékot játszik, és a két lány, Gigi és Zsófi közül választ majd, mintsem kivigye magával Lacit. Alekosz édesapja kemény párbajra számít, és reméli, a görög harcos győztesen tér majd vissza a luxusbörtönbe.

Zsófi testvére biztos benne, hogy ezúttal a Naivára kerül a zöld kendő. Anabella nem tudta megtippelni, mennyi esélye lehet nővérének a biztonsági őrrel szemben, de azt mondja, Zsófi érettebb a koránál, így még akár meglepetést is okozhat kihívójának.

A Rácz testvérek édesanyja szerint is Zsófi van nagyobb veszélyben, ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy végül a lányára esik majd Alekosz választása. Úgy gondolja, a görög harcos egyelőre még nem elég bátor ahhoz, hogy szembeszálljon a testvérpárral.

AJÁNLOTT LINKEK:

Alekosz szétszakítja a testvérpárt (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik