Szórakozás

Gary Barlow: „Robbie csak ideiglenesen tagja a bandának”

A Take That frontembere szerint a régi csapattag visszatérése nem lesz tartós, a zenekar alapvetően négytagú maradt.

Barlow negyvenedik születésnapja alkalmából vendégeskedett a BBC Radio 2 reggeli műsorában, ahol elmondta, ugyan nagyon örül, hogy Robbie Williams újra csatlakozott a fiúbandához, az ötfős felállás minden valószínűség szerint csak átmeneti lesz.

„Attól függetlenül, hogy most Rob velünk van, alapvetően még mindig négyfős bandaként képzeljük el a jövőnket. Amikor összeálltunk, fel kellett tennünk magunknak a kérdést, hogy meg tudunk-e felelni az elvárásoknak, ha csak négyen vagyunk – a lemezeladások pedig bebizonyították, hogy igen” – magyarázta Barlow a rádióműsorban.

Robbie Williams 15 évvel ezelőtt, szólókarrierje miatt lépett ki a Take Thatből. A fiúcsapat 1996-ban feloszlott, majd 2005-ben, négy taggal ismét összeállt. A tavaly nyár óta ismét eredeti létszámmal felálló zenekar legújabb lemeze az évszázad leggyorsabban fogyó korongja lett – csak a megjelenés napján 235 000 darabot adtak el belőle.

A Take That májusban induló Progress Live turnéja szintén rekordot döntött, 1,1 millió jegyet adtak el rá már az első napon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gary Barlow szerint csak átmeneti az ötfős felállás – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik