Kultúra

A Take That újra szárnyal

Megjelenésének első napján, hétfőn több mint 235 ezer kelt el csak Nagy-Britanniában a Take That új albumából.

A kedden nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy a szigetországban a Progress (Fejlődés) című nagylemez az évszázad eddigi legkelendőbb albuma.

A Take Thathez idén 15 év után csatlakozott újra a korábbi tag Robbie Williams, így az eredeti felállásban, öten vették fel a hétfőn megjelent albumot. A Take That másik négy tagja – Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange és Howard Donald – a brit X-Faktor vasárnap esti adásában lépett fel először újra Williamsszel, és adta elő a The Flood (Áradás) című dalt.

A nagylemez-eladási adatok szerint az új Take That-lemez rögtön az első helyen nyit a brit albumlistán, és egészen karácsonyig a csúcson marad.

A Take That új kislemeze, a The Flood viszont nem vette át a vezetést a legújabb brit slágerlistán: a dal “csupán” a második helyen nyitott, és nem tudta letaszítani az első helyről Rihanna dalát, az Only Girl (In The World)-öt.

Az együttes jövő évi koncertturnéjára viszont októberben rekordgyorsasággal elfogytak a jegyek. Az internetes eladási rendszerek lebénultak, és az összes brit fellépésre több mint egymillió jegy kelt el néhány óra alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik