Szórakozás

Schwarzenegger nem bánja, hogy otthagyta Hollywoodot

Becslések szerint az exkormányzó 200 millió dollárral lehetne most gazdagabb, ha nem kezd el politizálni.

Schwarzenegger az elmúlt 8 évben, ha meg is jelent a filmvásznon, azt csak nagyon rövid időre tette, és mindig önmagát alakította – csak így tartotta ugyanis összeegyeztethetőnek a hollywoodi csillogást és kormányzói tisztségét. Egy aktuális interjúban azonban bevallotta, anyagilag nem nagyon érte meg neki a politikusi kitérő, hiszen több mint 200 millió dollárnyi bevételtől esett el az elmúlt években.

Az anyagiak mellett a sztár családi élete is megsínylette a kormányzóságot. „Nagyon sok mindent kell helyre hoznom. A család nagyon utálta a munkámat, és majd’ megszakadt a szívem, amikor otthon kellett őket hagynom. A második terminusban már jobban ment a dolog, akkor már majdnem minden este haza tudtam menni hozzájuk” – vallotta be a színész, majd hozzátette, a kellemetlenségek ellenére egyáltalán nem bánja a karrierváltást, mert a hivatali idő minden perce megérte a fáradtságot.

Schwarzeneggert 2003-ban választották meg California kormányzójának – két terminus után, január 3-án adta át hivatalát a demokrata Jerry Brownnak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Schwarzenegger nem bánja, hogy kerülnie kellett Hollywoodot – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik