Szórakozás

Visszatér Schwarzenegger a filmvászonra?

A teljes munkaidős politikusi kitérő után a színész-kormányzóról azt beszélik, a visszatérést fontolgatja.

Arnold Schwarzenegger januárban adja át kormányzói hivatalát a demokrata párti Jerry Brownnak – a 2003 óta szinte kizárólag politizáló sztár előtt így megnyílik a lehetőség, hogy újra megjelenhessen a mozivásznon. Igaz, Schwarzenegger hivatali ideje alatt is vállalt epizódszerepeket – először a Terminátor 4. részében, majd a Feláldozhatók (Expendables) című moziban jelent meg pár perc erejéig – nagyobb projektbe érthető módon nem kezdhetett bele.

Noha hivatalosan nem fedheti fel terveit a jövőre, amíg hivatali ideje le nem jár, Schwarzenegger pozitívan tekint a bizonytalan jövő elé. „Számomra éppen abban rejlik a dolog szépsége, hogy nem tudhatom, mit hoz majd a holnap. Nem szeretem, ha biztonsági háló van alattam. Ha majd benne leszek a szituációban, kitalálom a következő lépésemet. De hosszú a lista, ahonnan választhatok” – magyarázta egy korábbi interjújában.

A spekulációk – a kormányzó filmes múltja mellett – azért is indulhattak meg, mert saját bevallása szerint a sztár „rendkívül könnyen zökkent vissza” a filmes munkába. „Olyan ez, mint a biciklizés, vagy mint a síelés: elkezded, és mintha semennyi idő sem telt volna el” – nyilatkozta.

AJÁNLOTT LINKEK:

Schwarzenegger újra a filmvászonra készül – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik