Szórakozás

Csóróság vár Alekoszra a ValóVilág után?

Az érdi biztonsági őr szülei a félretett pénzéből fizetik a telefonszámláit.

A ValóVilág Okostojásának megtetszett a villabeli dőzsölés, ezért már most azon gondolkodik, hogyan tarthatná fenn a kinti életben is a luxusbörtönben megszokott életszínvonalat. Alekosz Bécinek vázolta kétségbeejtő anyagi helyzetét, a szoknyavadász attól tart, miután kijön a ValóVillából csupán párezer forintja marad, mert szülei felélik megspórolt keresetét – írja a Bors című napilap.

Pedig a görög fiú „szabadulása” után is csak a bulizásnak élne, belevetné magát az éjszakába, erre azonban édesapja szerint sem lesz módja, ugyanis nincs egy vasa sem.

Nagy Tibor a lapnak elárulta, ugyan még nem költötték el teljesen fiuk fizetését, de a bulizásra valóban nem futja majd belőle. A félre tett pénzből ugyanis kifizették a telefonszámláit, valamint a beköltözés előtt Alekosznak ruhákat is kellett vásárolnia. Az édesapa egyébként roppant büszke fiára, és azért izgul, hogy legalább még a telet húzza ki odabent.

A szoknyapecérnek egyébként úgy tűnik, felesleges aggódnia, ugyanis a Bors értesülései szerint az RTL Klub egy jelképes honoráriummal díjazza játékosai szereplését, függetlenül attól, mennyi időt töltenek a Villa falain belül.

AJÁNLOTT LINKEK:

Luxusra vágyik a csóró Alekosz (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik