Szórakozás

Magyar lány Hongkong legkeresettebb modellje

Ligetfalvi Anikó a Fókusz kamerái előtt mutatta meg, hol és hogyan él.

A magyar szépség hat év alatt futott be irigylésre méltó karriert és rendezkedett be második otthonában. A huszonéves lány 2004-ben ment ki Hongkongba, akkor még csak egy 3 hónapos szerződéssel. Bár távoli az ország, és távoli a kultúra, Anikónak nem jelentett különösebb gondot, hozzászokni az új életéhez. Rövid időn belül az ottani modellvilág elitjei között tartották számon.

Anikó a fotózások mellett rendezvényeket is szervez. Hongkongban sok a külföldi modell, főként az orosz és brazil lányok kedvenc helye ez. A városállamban most az ázsiai fehér félvér szépségek az igazán keresettek. Anikó, mint mondja, egy kis smink segítségével simán eladható félvérnek, ezért és tehetsége miatt, így kifejezetten népszerű modell.

Az egzotikus külsejű lány szereti a város lüktetését, a biztonságot, és úgy ahogy van, jól érzi magát Hongkongban. Nemrég hazajött pár hónapra, és amikor lejárt a pihenő, sírva hagyta maga mögött Magyarországot, de hat éve él a távoli országban, ott találta meg a számítását, ott építette fel a karrierét, így még egy ideig biztos, hogy marad.

AJÁNLOTT LINKEK:

Magyar szépség lábai előtt hever Hongkong (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik