Szórakozás

Király L. Norbi: nem tűnök el a süllyesztőben

Az érdes hangú énekes ígéri, foggal-körömmel harcol majd a sikerért.

A magyar Joe Cockerként is emlegetett Király L. Norbertet először döbbent ámulat fogadta az X-Faktor első meghallgatásán. A 22 éves fiú Joe Cocker You Can Leave Your Hat On című slágerét adta elő, és bár groteszk tánca láttán először sokan nevetésben törtek ki, elképesztő hangja hallatán hamar abbamaradt a gúnyolódás. A titkárfiút az adás óta dicséretekkel halmozzák el ismerősök és ismeretlenek, a nézők pedig egészen a harmadik helyig juttatták a gumiarcú énekest.

Norbi a Velvetnek adott interjújában elárulta, ha színpadra lép, mindig elkapja a hév, tulajdonképpen azt sem tudja, mit csinál, de ennek ellenére továbbra sem fogja magát visszatartani a fellépéseken, ha úgy adódik, a kontroll-ládát is bedobja majd a közönség közé.

A gumiarcú énekes nem ért egyet Geszti Péter azon véleményével, miszerint egy év múlva leáldozik majd a csillaga, mert a rajongók ráunnak, és már nem fogják szórakoztatónak találni a showmant. Norbi úgy véli, ha az ember elég tudatos és kreatív, mindig van hová fejlődnie, és mindig tud újat mutatni, már a tehetségkutató alatt is rengeteg változáson ment keresztül. Magabiztosabb és bátrabb lett, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy elszállt volna magától. Készülő albumával kapcsolatban egyelőre csupán annyit árult el, hogy semmiképpen sem szeretne Justin Bieber lenni, igyekszik majd valami egyedit kitalálni, és megmaradni Király L. Norbertnek.

Az X-Faktor három döntősének lemeze egyébként rekordidő alatt platina lett. Takács Nikolas, Vastag Csaba és Király L. Norbert CD-it úgy viszik, mint a cukrot. A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének slágerlistáján is az első három helyet foglalják el, megelőzve olyan előadókat, mint Ákos vagy a Quimby.

AJÁNLOTT LINKEK:

Király L. Norbi: A tombolásra ment rá az agyam (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik