Szórakozás

Király L. Norbi szerelmes

A 21 éves énekes a ValóVilág Villájában mesélt először kedveséről.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 31-én óriási meglepetés várt a ValóVilág játékosaira: az X-Faktor sztárjai érkeztek hozzájuk: Király L. Norbert és Vastag Tamás. A fiúkat óriási ovációval fogadták a villalakók. Kiderült, hogy Anikó egy ideje már odavan Norbiért, mikor meglátta, úgy viselkedett, mint egy szerelmes tinilány. Az énekesek remek hangulatot varázsoltak a luxusbörtön falai közé, majd amikor távoztak, meglepő dolog történt: a lakók unszolására Norbi szájon csókolta Anikót.

A Villa Rosszkislányát szinte úgy kellett összekaparni a földről, annyira extázisba került a csóktól. Norbi azonban a többi villalakónak elmondta, jelenleg foglalt a szíve, két hónapja ismerkedett meg egy 21 éves egyetemista lánnyal, és bár kapcsolatuk jelenleg alakulóban van, Anikónak semmi esélye.

A magyar Joe Cockerként emlegetett fiú korábban elárulta, olyan lányt szeretne maga mellé, aki önmagáért szereti és nem a hírnevéért. Elsősorban a törékeny, bájos hölgyek dobogtatják meg a szívét, mint amilyen a topmodell Tyra Banks is.

Nemrég – a hölgyrajongók legnagyobb bánatára – az X-Faktor győzteséről, Vastag Csabáról is kiderült, hogy már nyolc éve párkapcsolatban él. Az énekes akkor azt mondta, marketingpolitikája része volt, hogy nem beszélt senkinek a románcról, hiszen azzal rengeteg szavazatot vesztett volna.

AJÁNLOTT LINKEK:

KIRÁLY L. NORBI MEGCSÓKOLTA ANIKÓT! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik