Szórakozás

Megoperálják az X-Faktor sztárját

Vastag Tamás mellkasába korábban egy fémpántot ültettek.

A fiatal tehetséget négy évvel ezelőtt kellett megműteni, mert befelé nőtt a szegycsontja. Ekkor egy vaspántot helyeztek a mellkasába. Tamás már korábban is elmondta, nagyon várja, hogy végre megszabaduljon a szerkezettől, ugyanis borzasztóan nyomja és néha még a levegővétel is nehezére esik. Az operációt az orvosok február elejére tervezték, de Tomi úgy döntött, nem vár addig – írja a Bors című napilap.

A tinilányok kedvence a lapnak elárulta, előrébb szeretné hozatni a műtétet, mert mostanában egyébként is rengeteg dolog nehezedik a vállára – iskolai vizsgák, fellépések –, és örülne, ha legalább ez a feladat nem nyomasztaná tovább.

A 18 éves fiút még az sem tántorítja el a műtéttől, hogy pont akkor fekszik kés alá, amikor tele van koncert felkérésekkel. Márpedig ha a lábadozása elhúzódik, akár több millió forinttól is eleshet. Mint arról korábban beszámoltunk, Vastag Csaba körülbelül 200 ezer forintért, testvére Tamás, valamint Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca ennél 20-30 ezer forinttal kevesebbért áll színpadra. Ebből lejönnek még a menedzseri, kiadói jutalékok, de még így is szép összeget tehetnek zsebre egy-egy fellépés után.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fémlemezt operálnak ki Vastag Tomiból (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik