Szórakozás

Exkluzív felvételek Zámbó Jimmyről

Zámbó Krisztián videókkal, Edit asszony gyerekkori fotókkal emlékezett a tragikus körülmények között elhunyt családtagra.

Január elsején volt tíz éve, hogy az énekes csepeli otthonában életét vesztette. A TV2 Aktív című műsora Jimmy fiaival és családi videókkal idézte fel a Király emlékét.

A féltve őrzött és nyilvánosság előtt még sosem látott felvételeket Zámbó Krisztián, Jimmy legnagyobb fia mutatta meg. A videó az énekes egyik dedikálásakor készült, és népszerűségét jól tükrözi, hogy közel két kilométeres sor kígyózott a popkirály aláírásáért.

Az énekes özvegye, Edit asszony Jimmy legnagyobb félelmeiről is beszámolt a műsorban, emellett elárulta: nem szeretné, ha fiai az énekesi pályát választanák. Elmondása szerint a család nagyon büszke arra, amit Jimmy elért, de Edit szerint férjét éppen a szakmája tette tönkre, nehezen viselte a kudarcot, és azt, hogy ha nem szerették. Az özvegy szerint Jimmy imádta a családját, és félt attól, hogy nem tudja tisztességesen felnevelni a gyerekeit.

A családból egyedül Krisztián az, aki tovább viszi Jimmy örökségét, nemrég megjelent lemezén írt is egy dalt édesapjának.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tíz éve történt – Soha nem látott felvételek Zámbó Jimmyről! (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik