Szórakozás

Dúlnak az indulatok a Zámbó családban

Nem tett jót a családi békének Hulé Éva új vallomása.

Hajdú Péter Frizbi című műsorában Zámbó Krisztián, a Király első házasságából született fia bevallotta, kételyei vannak apja halálával kapcsolatban. Edit asszony sérelmezte a fiú mondandóját, és Krisztiánból közellenség lett a családban.

„Sajnos a Frizbi-interjú hatalmas indulatokat váltott ki. Krisztián nem szeretett volna senkit vádolni, csak kétségeit fejezte ki apja halálának körülményeiről. Sajnálja, ha ezzel megbántotta családtagjait, mert szereti a testvéreit és Editet is” – mondta Deminger Zsolt, Krisztián menedzsere.

Hajdú Péter nem érti, mi okozhatta a viszályt, hiszen Krisztián az interjú alatt végig védte Editet.

„Meghívtam Zámbó Editet is, aki először igent mondott, aztán visszautasította az interjút. Olyan ügybe keveredett, ahol felmerülhet az emberölés gyanúja, épp ezért nem értem, hogy miért hallgat. Krisztián nagyon őszinte volt, elmondta a véleményét édesapja halálával kapcsolatban, és a végén, Doszpot Péter szakértői véleménye után azt mondta, a nyomozó meggyőzte őt, úgy gondolja, hogy baleset történt. Ezek után végképp nem értem, hogy Edit asszony miért haragudott meg rá. Nekem a privát véleményem továbbra is az, hogy Hulé Éva hazudik” – tette hozzá Hajdú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik