Szórakozás

Műsorvezetői babérokra törne a ValóVilág kiesője

Leonidasz az RTL Sztárchatben beszélt terveiről.

A görög fiú tizedikként költözött be a Villába, de elsőként távozott, miután alulmaradt a párbajban a Törtető Évával szemben.

Leo az RTL Klub honlapján elárulta, ki szeretné használni az ismertséget, amire a ValóVilág során tett szert, a legmerészebb álmai között még egy műsorvezetői munka is szerepel. A görög fiú úgy gondolja, hogy nagyon jól el tudja adni magát és meg tudna birkózni egy ilyen feladattal. Például szívesen vezetné a valóságshow ötödik szériáját.

A 20 éves Anyukák kedvence a sztárchatben magánéletéről is mesélt. Barátnőjével, Bettivel sikerült rendezniük a kapcsolatukat, a lány megbocsátotta neki villabeli félrelépését, így most minden a legnagyobb endben köztük.

A valóságshow kedd esti összefoglalójából kiderült, a szépfiú Gombi nagyon kiakadt, és durván káromkodni kezdett, amiért Villamesterként meglátta, milyen pazarló kívánságai vannak társainak.

A Villalakók hétfőn gyóntatózsámolyt kaptak, és őszintén beszélhettek érzéseikről. Zsófi könnyek között vallott arról, mennyire hiányzik neki Leonidasz, de Gigi is kiöntötte a lelkét.

A luxusbörtönben továbbra is folynak a találgatások, hogy vajon kit visz magával párbajozni a második kiválasztott, a Villa Vagánya, Olivér. A 32 éves dublőr Alekosszal beszélgetett a nagy döntésről, ami előtt áll, szerdán este azonban lakótársai előtt is meg kell neveznie azt a személyt, akivel összeméri erejét.

Hétfőn este arra voksolhattak az internetezők, hogy mi legyen a fiúk meglepetés programja. A többség úgy gondolta, disznóvágásra küldi a srácokat, akik egy kicsit kimehetnek a Villából. Kedden a lányok is meglepetésben részesültek, ők hamarosan egy szépségszalonba mennek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Leonidasz a médiában szeretne elhelyezkedni (RTL Klub)
KIVÁLASZTÁS UTÁNI HANGULAT ÉS GYÓNÁS A VILLÁBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik