Szórakozás

A Szépfiú nyeri a ValóVilágot?

Tölgyessy Péter valóságshow-elemző szerint Jerzynek komoly esélye van arra, hogy elvigye a főnyereményt.

A szociálpszichológus végzettséggel rendelkező Tölgyessy – aki csupán névrokona a politikai elemzőnek – 2004-ben az Egyesült Államokban doktorált a closed scene, azaz zárt helyszínű valóságshow-kból.

Magyarországon egyedüliként elemzéseket készít a ValóVilág szerkesztői számára, melyek segítségével prognosztizálni lehet különféle történéseket, eseményeket, valamint modellezi egy-egy karakter “életpályáját” a házon belül.

Tölgyessy szerint a legtöbb esetben különböző módszerekkel az is megállapítható, ki a legesélyesebb, ahogy idővel az is valószínűsíthető, ki nyeri meg a játékot. Bár véleménye szerint korai még állást foglalni a biztos győztes mellett, mégis úgy látja, a Szépfiú Jerzynek minden esélye megvan arra, hogy a ValóVilág döntőjében ő legyen az az egy, aki mindent visz.

A fiatal táncos soron kívül került a Villába, miután kiderült, hogy a szépfiúk beszavazóshow-jában az egyenes ágon bejutott Gombira tömegesen érkeztek voksok, de csak néhány telefonszámról. Ezzel szemben Jerzy valójában több mint kétszer annyi független nézőt állított maga mellé, mint vetélytársa.

A szerény körülmények között élő 22 éves fiúról annyit lehet tudni, hogy korábban chippendale táncosként dolgozott, és egy melegpornós oldalon jelentek meg róla pucér képek. A ValóVillában Gigivel került közelebbi kapcsolatba, a két játékos szinte képtelen elszakadni egymástól.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Mixo interjúja velem (Tölgyessy Péter elemez)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik