Szórakozás

VV Olivér kislánynak öltözve riogat a neten

A ValóVilág vagánya az internethasználat veszélyeire hívja fel a figyelmet egy kampányban.

Magyarországon a Safer Internet Program 2009-ben született meg, amely a világháló és online technológiák használatának biztonságosabbá tételét tűzte ki céljául – különösen a gyermekek számára -, a jogellenes tartalom és káros hatás kivédése érdekében.

A kampány részeként rengeteg felvilágosító videó készült, melyekben az interneten leselkedő veszélyekre, így a zaklatásra, a gyermekpornográfiára és egyéb illegális és káros jelenségekre és tartalmakra hívják fel a figyelmet, és adnak tanácsot ezek elkerülésére. A klipekben egy ismerős arc, VV Olivér is feltűnik, aki rózsaszín szoknyában, harisnyában, és testrefeszülő fehér felsőben ugrál az ágyon és tör-zúz egy fiatal lány szobájában.

A ValóVilág 32 éves stratégája egyébként szerepelt Angelina Jolie első rendezésében is, egy szerb katona dublőrét kellett alakítania, de korábban játszott már együtt Jeremy Ironsszal és Jean Renóval is.

A ValóVilág hétfő esti adásában a villalakók másodszor mondták egymás szemébe, hogy kivel nem szeretnének együtt élni. Gina, László, Kristóf és Zsófi tett jelet a vagány fiúra, így Olivér lett a második kiválasztott. Szerdán az is kiderül, kit visz magával párbajozni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Safer Internet Program
OLIVÉR MEGY PÁRBAJOZNI! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik