Szórakozás

Helena Bonham Carter és Tim Burton nem bírnak egy fedél alatt élni

A színésznő szerint rendező partnere horkol, ő pedig kibírhatatlanul főnökösködő, ezért döntöttek a szokatlan megoldás mellett.

Carter és Burton mindezek ellenére teljesen normális párnak vallja magát, akik többek között azért is maradhattak együtt kilenc éven keresztül, mert tisztában vannak egymás hibáival.
“Pont annyit vagyuk együtt, mint bármelyik másik pár, de a kapcsolatunk sokkal erősebb attól, hogy mindkettőnknek megvan a maga privát tere, ahová visszavonulhat. Nem erőltetjük egymásra az együttlétet. Egyébként, ha az ember meg tudja ezt engedni anyagilag, akkor nagyon vonzó megoldás lehet” – vallotta be a színésznő egy rádióinterjúban.

A pár egy észak-londoni ikerházban él 2 gyermekükkel és egy dadával. Az épület ajtaja közös, a két lakrész azonban teljesen máshogy néz ki – Burton dark-gót stílusban, Carter viszont vidám, csajos bútorokkal rendezte be a saját felét. A házban két konyha van, mindenkinek egy-egy, noha a színésznő szerint Burton szinte alig főz. Carter még azt is hozzátette, szerinte az ő oldala sokkal hangulatosabb, mert az övé az épület egyetlen kandallója.

A külön hálószobákra legfőképpen azért volt szükség, mert a rendező kibírhatatlanul horkol, ráadásul komoly álmatlanságban szenved, így az is előfordul, hogy egész éjjel a tévét bámulja.

A pár 2001-ben, a Majmok bolygója forgatásán találkozott, mára két közös gyermekük van és köszönik szépen, de nem tervezik, hogy összeházasodnak. „Mindenki azt mondja, hogy nem vagyunk normálisak, főleg az öröklési és az adózási hercehurca miatt, de mi így szoktuk meg.” – nyilatkozta a 44 éves színésznő.

AJÁNLOTT LINKEK:

A furcsa páros idegesítő szokásaik miatt nem él együtt – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik