Szórakozás

Vastag Csaba 8 éve párkapcsolatban él

A hölgyrajongók szavazatai miatt tartotta titokban szerelmét.

Még az X-Faktor győztesének mentora, Nagy Feró sem ismerte személyesen a lányt, de azt tudta, hogy Csaba szíve már foglalt. A Napi Ásznak elmondta, marketingpolitikájuk része volt, hogy nem beszéltek senkinek a románcról.

A tehetségkutató ideje alatt alig lehetett bármit is hallani a sármos énekes magánéletéről. Nem tagadta, és nem is ismerte el, hogy párkapcsolatban él. Most viszont az egyik hetilapban nyíltan vallott szerelméről, akiről már 2008-ban is nyilatkozott. Akkor elmondta, hogy Bors Kata a barátnője, akivel hat éve ismerik egymást, és két és fél éve már össze is költöztek. A fiatalok idén már nyolc éve együtt vannak, és karácsonykor Kata a szüleivel együtt a Vastag családnál tölti az ünnepeket.

Csaba szerint Kata az egyik legszebb és legmegértőbb kedves, aki nagyon jól viselte az elmúlt hónapok zűrzavaros időszakát. Bízott a veszprémi fiúban, nem adott hitelt a pletykáknak, és az egyedül töltött napok miatt sem panaszkodott. A lány egyébként az egyik budapesti egyetem hallgatója, és emellett színészettel és tánccal is foglalkozik – írja a napilap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik