Szórakozás

Testéből élt a ValóVilág felesége

A házaspár női tagja, Gina öt évig dolgozott egy kaposvári éjszakai klubban.

A valóságshow asszonya fiatalon nehéz anyagi körülmények között élt szüleivel, ezért az egyetlen kiutat abban látta, ha táncoslánynak áll. Először csak a rúdon tekergett, de később megirigyelte, hogy kollégái több pénzt tesznek zsebre esténként, ezért ő is a prostitúció mellett döntött – írja a STOP.hu.

A lány az éjszakázás mellett a drogokra is rászokott, egy idegösszeroppanás és a kórházban megismert pszichológus segített neki végül lezárnia a múltat.

Gina férje, Kristóf még azután is kiállt felesége mellett, hogy szembesült a lány múltjával. Szerelmük pedig bebizonyította, hogy semmi sem állhat közéjük.

Nem Gina az egyetlen a villalakók között, aki egykor a szexiparban kereste meg a mindennapi betevőt. A ValóVilág hazaküldött bombázója, Zsuzsi és a Plasztikcica, Szandika is sztriptízbárban dolgozik, míg a két szépfiú, Gombi és Jerzy chippendale táncosként szórakoztatták a női kuncsaftokat. Sőt, a soron kívül beköltözött fiúról nemrég az is kiderült, hogy egy melegpornós oldalon jelentek meg róla pucér képek. A testvérpár női tagja, Gigi pedig korábban durva erotikus filmekben domborított, és még Győzikével is összeboronálták.

AJÁNLOTT LINKEK:

“Prosti voltam” – vallott a ValóVilág felesége (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik