Szórakozás

Megszólalt a ValóVilág kirúgott bombázója

Zsuzsi egy vita hevében nekirontott Olivérnek, és ezzel veszélyeztette a testi épségét. Azonnal kizárták a játékból.

Először fordult elő a valóságshow történetében, hogy valakinek idő előtt kellett távoznia. A Fókusz ott volt, amikor a bombanő elhagyta a villát.

Hétfő este VV Zsuzsinál egy cikizős beszélgetés közben váratlanul elszakadt a cérna. Olivér szokás szerint túlzásba vitte a beszólásait. A bombanő azonban nem tudott uralkodni az érzésein. A sértésekre először még szóban vágott vissza, de ezekkel nem érte el a célját. Végül tettlegességig fajult a vita. Ami éppen a kezébe került, azzal dobálta meg a nem éppen simulékony stílusáról megismert fiút.

A szabályok értelmében senki sem veszélyeztetheti társai testi épségét agresszív viselkedésével. Zsuzsi megszegte az előírásokat, ezért távoznia kellett a Villából. Magyarországon hasonló eset még soha nem fordult elő.

Az agresszív bombanő higgadtan vette tudomásul a döntést, és elismerte, hogy a szabályok ellen vétett. A műsorban elmondta, Olivérnek nem tudja megbocsátani, hogy szerinte minősíthetetlen hangnemben beszélt vele, ugyanakkor szégyelli tettét.

Szerda este megtörténik a negyedik széria első kiszavazóshow-ja: Éva döntött: Leonidaszt viszi párbajozni, arról pedig, hogy kettejük közül ki marad a luxusbörtönben, a nézők döntenek majd.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kitették a bombanő szűrét a Villából (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik