Szórakozás

VV Éva kiütötte a görög harcost

A szavazók 72%-a a Törtetőt akarta a Villa falain belül tudni, így ő mehetett vissza a luxusbörtönbe; Leonidasz búcsúzni kényszerült a ValóVilágtól.

Szerda este zajlott a ValóVilág negyedik szériájának első kiszavazó show-ja. A hangulat a Villához hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a párbajozók, mindegyikük azt remélve, neki kedvez majd a szerencse és este már újra új lakótársaival lehet.

Éva mellett Zsófi, Leonidász mellett pedig Anikó kampányolt a luxusbörtönben. A villalakók többsége egyébként Leonidászt várta vissza, ennek ellenére a nézői voksok alapján Éva elsöprő győzelmet aratott, a szavazók 72%-a döntött a Törtető lány mellett. A ValóVilág 4 első kiesője így Leonidász lett, a görög srác Gombitól búcsúzott el.

A műsor végére maradt még egy bejelentés: mivel korábban Zsuzsit kizárták a versenyből verekedése miatt, a helyét pótolni kell. A beszavazó show-k két legnépszerűbb vesztese közül egyvalaki csütörtökön beköltözhet a Villába, a lányokra már most lehet szavazni a valóságshow internetes oldalán.

AJÁNLOTT LINKEK:

ELSÖPRŐ GYŐZELMET ARATOTT ÉVA! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik