Szórakozás

Az éhezéstől mentették meg Takács Nikolast

Az X-Faktor döntősét Szekeres Adrien karolta fel másfél évvel ezelőtt, mikor hangfelvételével hiába kilincselt kiadótól kiadóig.

Az énekesnő és a felvidéki fiú kapcsolata akkor romlott meg, mikor Nikolas feladva a közös munkát, jelentkezett az életét megváltoztató show-ba. Azóta sem Adrien, sem pedig producer férje nem szívesen beszél egykori védencükről.

A Napi Ász azonban megtudta: ha az énekesnő nem vette volna szárnyai alá a fiatalembert, vélhetően már feladta volna álmait, hiszen meglehetősen rossz körülmények között élt, mikor Szlovákiából Magyarországra jött szerencsét próbálni.

Joós István, a Warner-Magneoton kiadó igazgatója a lapnak elárulta, Nikolas egyetlen vagyona csupán egy általa énekelt dal hangfelvétele volt, amivel hiába kopogtatott szinte minden kiadónál, sehol sem vették komolyan.

Már az alapvető létfenntartása is kérdésessé vált, amikor Adrien és férje személyében rátalált a szerencse. A házaspár befogadta, és lehetőséget adott számára, hogy megmutassa tehetségét a koncertjeiken is – nyilatkozta az igazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik