Szórakozás

Winehouse újra színpadon

A problémás énekesnő egy moszkvai privát partin lépett újra a színpadra.

Amy Winehouse-ról 2008 óta nem érkezett releváns – és örömteljes – szakmai hír, a 27 éves énekesnő inkább drog- és alkoholfüggőségével, valamint botrányosra sikeredett koncert-próbálkozásaival hívta fel magára a figyelmet az utóbbi években. Csütörtök este azonban Winehouse – aki valamiről mindig éppen leszokóban van – sikeres, több mint két óra hosszú koncertet adott egy orosz milliárdos privát partiján.

Amióta napvilágot látott, hogy az énekesnő nagyanyja Oroszországból emigrált az Egyesült Királyságba, a moszkvai milliárdosok előszeretettel hívják meg Winehouse-t zártkörű bulijaikra – utoljára még 2008-ban, a Chelsea-tulajdonos Roman Abramovics kérte fel, hogy zenéljen barátnője moszkvai galéria megnyitóján.

Winehouse már akkor megmutatta, hogy van olyan összeg, amennyiért hajlandó magát összeszedni: Abramovics másfélmillió fontot ajánlott az énekesnőnek, a csütörtöki parti szervezői sem mentek egymillió alá – nem számolva persze a privát repülőutat, valamint a moszkvai luxusszálloda kontóját.

AJÁNLOTT LINK:

Szép munka volt! Amy Winehouse egymilliót kapott egy kétórás koncertért – angolul (dailymail.co.uk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik