Szórakozás

Édesapját is sokkolta VV Szandika

A lány viselkedésével saját apját is meg tudta lepni, pedig a férfi azt hitte, már semmi sem érheti őt váratlanul.

Szandika népszerűségét jól jelzi, hogy a Villába való bekerülése óta az egyik közösségi oldalon rajongói klubja alakult. A Fókusz csütörtök este a vastagszájú kebelcsoda családjánál járt, ahol még a régi fotóalbumba is beleshettek.

A Plasztikcica leányszobájának rózsaszín falain mindenütt lovas képek láthatók. Már a beszavazóshow-n is kiderült, hogy az extrém külső valójában egy érzékeny lelkű teremtést rejt.

Édesapja minden berendezési tárgyat úgy hagyott, ahogy Szandi szerette. Sándor azt mondja: lánya csak azután változott meg, hogy évekkel ezelőtt elköltözött. A plasztikai műtétekbe már beletörődtek, de volt, hogy sokkot kapott, mert alig ismerte meg lányát – mondta Sándor.

Ugyanakkor hiába kérte a család, hogy ne legyen több átalakító műtét: Szandika hajthatatlan volt. A 20 éves szőkeség öccse aggódik nővéréért, és közben természetesen nagyon büszke rá. Azt mondja, testvére nem játssza meg magát.

Az, hogy a lány mikor mehet újra haza, nemcsak a nézőkön múlik. A szerdai kiválasztás után a Villa elsőszámú közellensége a Törtető, Éva lett. A lánynak most egy hétvégéje van azon gondolkodni, kit hív ki párbajra. Nagy a tét, mert aki ott veszít, hazamegy.

AJÁNLOTT LINKEK:

„Volt, hogy alig ismertem meg” (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik