Szórakozás

Szíj Melinda kiesett a Megasztárból

A tehetségkutató utolsó döntőjében a győri asszony alul maradt Tolvai Renátával szemben.

Az idei legjobb három versenyző ezen a héten a Megasztár 5 Fináléjába való bejutásért küzdött meg.

Szíj Melinda Liza Minnelli Cabaret-jával szinte osztatlan sikert aratott. Eszenyi Enikő világszámnak nevezte a teljesítményt. Ennek ellenére a voksok lezárása után, a nézők döntése alapján hatalmas meglepetésre Kökény Attila jutott elsőként tovább. Melinda szinte végig a műsor alatt óriási fölénnyel vezetett, de úgy tűnik, rajongói a verseny végére már elfáradtak. A zsűri végül Kökény Attila finálébeli vetélytársának a 19 éves Tolvai Renátát választotta. A kétgyermekes győri ügyintéző megköszönte a rengeteg szeretet, amivel elhalmozták az emberek, és az ítészeknek, hogy döntésükkel egy hatalmas terhet vettek le a válláról.

Az utolsó “Hangrobbanás” a három versenyző előadásában:


A magyar Susan Boyle-ként emlegetett versenyzőt rengetegen támadták az elmúlt hetekben. Többen úgy vélték, – köztük Mester Tamás is – hogy a 41 éves asszony nem sztáralkat: tehetséges, de nem olyan személyiség, aki elbírná az ezzel járó terhet. Szíj Melindát már korábban is számtalan kritika érte, mocskolódó üzenetek sokaságát kapta kommentelőktől az interneten, sőt volt, hogy ő maga könyörgött, szavazzák ki a Megasztárból. Nemrég pedig a konkurenciának számító X-Faktor műsorvezetője, Sebestyén Balázs alázta porig a Class FM egyik reggeli adásában, szerinte ugyanis az énekes csak szerepet játszik, és megvezeti az országot. Az mindenesetre biztos, hogy Melinda mára jelenség lett Magyarországon, és egyben ő a legmegosztóbb szereplő is a tehetségkutató történetében.

Illés Gabriella, a műsor producere egyébként hatalmas meglepetést okozott a pénteki döntő próbájának szünetében a TOP 3-nak: átnyújtotta az első lemezt, amelyen az ő előadásukat hallgathatják újra és újra a rajongók.

Jövő héten a Megasztár fináléjában végre kiderül: ki lesz az Év Hangja 2010-ben!

AJÁNLOTT LINKEK:

Szíj Melinda búcsúzott (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik