Szórakozás

Mi tartja versenyben Szíj Melindát?

A győri asszony eddig úgy tűnt, a közönség feltétlen bizalmát élvezi. Az Aktív hétfő esti adásában azonban kiderült, már a rajongók is kezdenek elpártolni tőle.

A műsorban feltett kérdésre, miszerint megérdemelten van-e ott még mindig Melinda a legjobb három versenyző között, a nézők többsége azt a választ adta, hogy nem. Nem sokban különbözik ettől a tehetségkutató zsűritagjainak a véleménye sem, talán egyedül Friderikusz kivételével mindannyian úgy értékelték, hogy a magyar Susan Boyle-ként emlegetett asszony teljesített a leggyengébben pénteken.

Szíj Melindát már korábban is érte rengeteg kritika, mocskolódó üzenetek sokaságát kapta kommentelőktől az interneten. Sőt, nemrég Mester Tamás jelentette ki, hogy szerinte nem Melindának kellene megnyernie az Év Hangja címet, mert bár tehetséges, de nem olyan személyiség, aki elbírná, ezt a terhet.

Az asszony a Megamánia késő esti adásában egyébként elárulta, szerinte minek köszönheti népszerűségét. Az énekes úgy véli, az emberek a tökéletlent közelebb érzik magukhoz, mint a tökéletes, megközelíthetetlen, fenséges profizmust. Arra azonban még nem gondolt, hogy mi történik akkor, ha megnyeri a Megasztárt, ugyanis nem tudja még meg nem valósult helyzetekbe beleképzelni magát, és feltételezésekbe se szeretne bocsátkozni – mondta szűkszavúan a győri tehetség.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szíj Melinda ellen fordultak az emberek? (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik