Szórakozás

Kieséséért könyörög a Megasztár versenyzője

Szíj Melinda egy közösségi portálon kérte a szavazókat, ne voksoljanak rá többet, mert elege van.

„Igen, én írtam ki, hogy nem szeretnék több szavazatot és ezt tartom is” – erősítette meg a Blikk kérdésére Szíj Melinda, akinek elege lett a szidalmazó, ahogy ő fogalmaz, a „hányó” kommentelőkből.

„Egyre erősebbek a mocskolódó hangok, akik szépen lassan meggyőzik azokat is, akik mellettem állnak. Ahogy telnek a hetek, egyre nehezebbek a feladatok és egyre jobban kitűnik majd, hogy nem vagyok idevaló. Szóval kérek mindenkit, hogy hagyjanak elmenni! Könyörgöm, ne szavazzanak rám többet, mert csak így mehetek haza. Én ugyanis nem fogok milliókat fizetni a TV2-nek szerződésszegésért” – jelentette ki a győri külkereskedelmi ügyintéző.

A magyar Susan Boyle a lapnak elárulta, már csak nyugalomra vágyik, a gyerekeire és arra, hogy hagyják őt békén.

A Megasztár producere, Illés Gabriella szerint Melinda kiborulása csak átmeneti, pár nap és összeszedi magát.

„Nyilvánvalóan bárkinek, aki bekerül egy ilyen jellegű helyzetbe, szüksége van lelki támogatásra. Melinda alapvetően labilis, nehezen dolgozza fel, hogy egy húsz éve titokban dédelgetett álma megvalósul. Most azon billent meg, hogy a tanácsom ellenére elolvasta a hozzászólásokat, de biztos vagyok abban, hogy pár nap múlva összeszedi magát, és minden rendben lesz” – állította a producer.

A tehetségkutatóból pénteken egyébként az Adam’s Comedy távozott, miután Patai Anna és a fiúbanda kapta a nézőktől a legkevesebb szavazatot, a zsűri pedig úgy döntött, a kislányt tartja bent a versenyben.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik