Szórakozás

Köbcentik háborúja a ValóVilágban

A szerdai beszavazóshow-ban Szandika mellbedobással nyert, így ő költözhetett kilencedikként a Villába.

Plasztik cicák lepték el az RTL Klub stúdióját szerda este. Adri, Szandika és Regina is azért érkezett, hogy valóra váljon régi nagy álmuk, és beköltözhessenek a ValóVilág luxusbörtönébe. A szilikonnal dúsított jelöltek közül azonban csak egyet érhetett ekkora szerencse, és a nézők végül a 20 éves, szőke hajú Szandikára adták le voksukat, aki már bemutatkozó kisfilmjében is elmondta: fő a természetesség, csak nem neki. A lány korábban elárulta, összesen kettő szépészeti beavatkozáson esett át, feltöltette az ajkait, és melleibe 400 köbcentis implantátumokat helyeztek.

A villalakókat nem vágta mellbe a kebelcsoda érkezése, kitörő örömmel fogadták, főként hogy ők is Szandikát szerették volna társuknak.

A Villában egyébként egyre nagyobb a zsúfoltság, és a három cuki kiskutya érkezése is újabb problémákat szült. László szerint például valaki használja a fogkeféjét és a WC tisztántartása is problémát okoz egyeseknek. A megrágott sajtról a hűtőben nem is beszélve…
Bécinek az apró ebek okoznak problémát, nem akar részt venni a kutyanevelésben, és kijelentette, nem fog utánuk takarítani. Alekosz sem örült a kutyáknak, de ő más ok miatt: szerinte az aranyos kisállatok elvonják róla a figyelmet. A Villa okostojása most éppen Gigit ostromolja szerelmével, egy perc nyugtot sem hagy a lánynak.

Pénteken az „Anyukák kedvencei” küzdenek meg a nézők kegyeiért.

AJÁNLOTT LINKEK:

SZANDIKA A VALÓVILÁG PLASZTIK CICÁJA! (RTL Klub)
Megérkeztek a Plasztik cicák (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik