Szórakozás

Kikészültek a villalakók családtagjai

Alig egy hete költöztek be a ValóVilág szereplői, szeretteiket máris megviselték az ott történtek.

A testvérpár Gigi és Béci egyik régi barátja a Napi Ásznak elárulta: a szüleiknek egyre nehezebb szembenézni a kritikákkal, ami rendkívül rosszul érinti őket. Rengetegen kérdezgetik őket a gyerekeik miatt, ekkora érdeklődésre pedig nem voltak felkészülve.

A lapnak nyilatkozó Anda László 15 éve ismeri a testvérpárt, így jól tudja, hogy Bécit egyvalamivel lehet kihozni a sodrából, az igazságtalansággal. A barát szerint elsőként Alekosszal fog meggyűlni a baja a fiúnak.

Közben a villában a helyzet fokozódik. A túl sok bombázó nem csak a férfiakat zavarja meg, a nők is egyre nyíltabban harcolnak majd egymással a legszebbnek járó előjogokért. Egyelőre azonban Alekosz és a dokik közül bejutó László képes bármikor konfliktust, vagy stresszhelyzetet teremteni. Elkezdődött a klikkesedés és egyre jobban élesednek a konfliktusok is. Pedig a java még hátra van, hiszen kedden Olivér kijelentette, hogy ők már egy család. Aki ezután érkezik, őt már kívülállónak tekinti. Nem úgy Seprűt, Perecet és Drazsét, a három imádnivaló kiskutyát, akik kedden este tipegtek be a Villába. Az ebeket a devecseri iszapkatasztrófa egyik mérgező anyaggal elárasztott házból menekítették ki, sajnos gazdájuk nem tudta vállalni az új jövevényeket, ezért a villalakók dolga lesz gondoskodni róluk.

Szerdán kiderül, melyik szilikoncica költözhet be kilencediknek a villába, és az is, hogy a féltékeny lányok hogyan reagálnak majd rá.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fokozódó feszültségek a Való Villában (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik