Szórakozás

VV Éva felfedte sötét titkát

Egy ismert és házas médiaszemélyiség megkörnyékezte a törtető bombázót.

Amikor az ismert médiaszemélyiség, korábbi főnöke félreérthetetlen ajánlatot tett neki, VV Éváról kiderült, hogy mégsem akkora törtető. Állítja, nem adta be a derekát, ezért mennie kellett.

Éva már korábban is próbálkozott a médiakarrierrel, volt modell is, de a várva várt felfedezés ott is elmaradt. Ennek egyik oka lehet, hogy a lány kitart elvei mellett, mikor egy ismert médiaszemélyiség tisztességtelen ajánlattal kereste meg, ő inkább kirúgatta magát. Éva a Fókusz kamerái előtt beszélt a történtekről, azt mondja, a házas férfi azt kérte tőle, legyen a szeretője.

A múltbéli sötét titok azért is érdekes, mert nemrég számoltunk be róla, hogy a Villa törtetője az év elején még Havas Henrik irodájában dolgozott titkárnőként. Hogy az ismert és házas médiaszemélyiség alatt konkrétan kire gondolt Éva, és hogy egyáltalán mi igaz a történetből, nem lehet tudni, egyelőre csak találgathatunk…

A valóságshow hétfői beszavazásán Anikó költözött a Villába, és a rosszkislányt kitörő örömmel fogadták a fiúk. Nyolcadikként a Plasztik cicák küzdenek meg a nézők kegyeiért, szerdán kiderül hogy Adri, Szandika vagy Regina költözhet be a luxusbörtönbe.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Éva sötét titka a múltból (RTL Klub)
ANIKÓ A VALÓVILÁG ROSSZKISLÁNYA! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik