Szórakozás

Charlie Sheen beperelte a pornósztárt

A balhés sorozatsztár nem elégedett meg azzal, hogy ügyvédein keresztül cáfolja a fojtogatás vádját, viszont perelte a lányt zsarolásért.

Charlie Sheen, a világ egyik legjobban fizetett sorozatsztárja, de egyben Hollywood egyik legnagyobb bajkeverője is. Néhány nappal ezelőtt egy pornószínésznő azzal állt elő, hogy a férfi kis híján megölte őt, abban a bizonyos októberi szállodai incidensben, ami hetekig szerepelt az újságok címlapján. A nő azt állította, hogy a színész fojtogatta őt.

A híresség ügyvédei azonnal cáfolták Capri Anderson, művésznevén Alexis Capri állításait, és hozzátették, hogy a lány szavahihetősége megkérdőjelezhető. A kétes hírű hölgy ezt követően azzal állt elő, hogy a hallgatásáért cserébe, az eset után Sheen SMS-ben felajánlott neki 20 ezer dollárt.

Az ügyvédek ezek után benyújtottak egy keresetet a Los Angeles-i bíróságon, melyben azt állítják, hogy Anderson megpróbálta zsarolni a Két pasi meg egy kicsi sztárját a szállodai kaland után, és akkor állt elő a nevetséges történeteivel, amikor nem kapta meg a követelt egymillió dollárt. A vádiratok szerint Anderson „megpróbálta kínos helyzetbe hozni és tönkretenni a karrierét azzal, hogy hamis történeteket terjesztett róla a sajtóban”.

Sheen ügyvédje, Marty Singer azzal is vádolja a nőt, hogy ő lopta el a színész 165 ezer dollár értékű Patek Philippe karóráját (ami miatt állítólag az egész szállodai balhé kitört). A jogász szerint Capri „megalkuvó, pornósztár, egy nyilvánosságra éhes csaló”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik