Szórakozás

Damu tört, zúzott, ordított – kitálaltak az ismerősök

A régi vacsorapartnerek Roland korábbi durva kirohanásairól meséltek.

Damu Roland egykori kedvese két évvel ezelőtt az RTL Klub Királynő című műsorában tűnt fel először. A lány akkor még felhőtlenül boldogan mosolygott a kamerába. Egy héttel ezelőtt azonban nemi erőszak vádjával feljelentette volt szerelmét, a sorozatszínészt, Damu Rolandot. Azóta az ügy tovább fokozódik. A férfit ugyan letartóztatták, de a lány családja retteg az esetleges megtorlástól.

Tavaly egy tévéműsor forgatásán Szentgyörgyi Rómeó és Varga Győző testközelből tapasztalhatta, ahogy Rolandnál elpattant a húr. A többórás őrjöngést nem lehetett megfékezni. Ráadásul az ok csupán annyi volt, hogy nem ő vihette haza az első helyért járó elismerést.

Damu Rolandnak a feljelentés után 30 napra börtönbe kellett vonulnia. Teljesen összeomlott. A színész ügyvédje, Szigethy György elmondta, kérvényezték, hogy hazugságvizsgálatnak vessék alá védencét és annak volt barátnőjét is. Még nem született jogerős határozat az ügyben, de Roland állítja, ő ártatlan.

Tímea egyelőre kerüli a nyilvánosságot, édesapja telefonon annyit mondott a Fókusznak, hogy a híresztelésekkel ellentétben lánya nem vonta vissza a színész ellen a feljelentést.

AJÁNLOTT LINKEK:

Előzetesben a sorozatsztár (RTL Klub)
DAMU-ÜGY: Rómeo ilyet még nem látott (RTL Klub)
DAMU-ÜGY: Győző legrosszabb hetét köszönheti Rolandnak (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik