Szórakozás

Halálfélelme van Damu Roland volt kedvesének

Tímea a férfi bosszújától tart, a barátok a színészért aggódnak.

Tímea az egyik közösségi portálon adott hangot félelmének, üzenőfalára az alábbi megjegyzést írta: „hamarabb kerülök a koporsóba, mint ahogy azt bárki is gondolná”. A fiatal lány feltehetően a sorozatszínész bosszújától retteg, amire meg is van minden oka, ugyanis Tímea családjának egyik közeli ismerőse a Bors című napilapnak elárulta, korábban előfordult, hogy Damu barátnője édesanyját is halálosan megfenyegette.

A kiskunlacházi Halászkert nevű vendéglátóhely – ahol Tímea és Roland gyakran megfordult – törzsvendégei azonban máshogy emlékeznek a színészre. Mint azt a lapnak elárulták, segítőkész, szimpatikus, szórakoztató embernek ismerték meg Damut, bár azt ők is elismerték, hogy gyakran hallották kiabálni és veszekedni a „se veled, se nélküled kapcsolatban” élő párt.

Halászkert vendégei egyébként attól rettegnek, hogy a nemi erőszakkal gyanúsított színész nem fogja bírni a börtönt, és öngyilkos lesz. A Napi Ász korábban úgy értesült, hogy Damu retteg a fogdában, attól tart, hogy rabtársai bosszút állnak majd rajta, amiért megvert egy nőt. Az egyik fegyőr beszámolója szerint a többi rab cellájából gyakran kihallatszik olyan megjegyzés, miszerint szívesen összemérnék erejüket a sorozatszínésszel.

Damu Rolandot múlt hét szombaton helyezte egy hónapra előzetes letartóztatásba a bíróság. A színészt azzal gyanúsítják, hogy megerőszakolta volt barátnőjét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Koporsóban látja magát Damu Roland nője (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik