Szórakozás

Sváby: Damu a legnagyobb büdös tapló, akit ismerek

Sváby András az egyik közösségi oldalon írta le véleményét egykori kollégájáról.

Múlt héten robbant a bomba: erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség csütörtök este Damu Roland sorozatszínészt. A férfi saját lakásában bántalmazta barátnőjét, majd a gyanú szerint meg is erőszakolta. Később – bár fenyegetőzött – elengedte a nőt, aki a kórházból értesítette a rendőröket. Damut az összebeszélés veszélye miatt szombaton egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség.

A színészt már eddig is rengetegen elítélték tette miatt, az eset kirobbanása után a TV2 azonnal kirúgta, pár napja pedig Sváby András, Damu volt kollegája fakadt ki az egyik közösségi portálon.

“Nem szoktam exmunkatársakról itt beszélni, de ez a Damu Roland tényleg a legnagyobb büdös tapló, akivel életemben találkoztam” – írta üzenőfalára Sváby, aki évekig dolgozott együtt a színésszel a kereskedelmi csatornánál.

Damu barátnőjének pszichiáter segít feldolgozni a történteket. A lány ennek ellenére személyesen beszélt nemrég a sorozat producerével, hogy vegye vissza a színészt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kollégája belerúgott Damuba (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik