Szórakozás

Gregor-ügy: Mónika szerint férje ártatlan

Az elhagyott feleség képtelen elfogadni, hogy férje és Gregor Bernadett egy pár.

Mónika Hajdú Péter Frizbi című műsorának vendége volt, ahol azt állította, hogy hűtlen kedvese, Magyar Attila a mai napig tagadja kapcsolatát Bernivel, megesküdött neki, hogy nincs együtt a színésznővel. Ő pedig hisz a férfinak, mert még mindig nagyon szereti.

A megcsalt festőművész elérzékenyülve, könnyek között beszélt házasságukról, az eltelt évekről, szavaiból szinte sugárzott a férje iránt érzett őszinte szeretet. Mónika elárulta, tőle Attila csupán gondolkodási időt kért, fél évet, és egyáltalán nem igaz, hogy hűtlen lett volna hozzá.

Hajdú kérésére a felvétel alatt Mónika felhívta Magyar Attilát, beszélgetésük azonban nem tartott sokáig, a színész ugyanis közölte, nem hajlandó nyilatkozni magánéletével kapcsolatban, és nem megy el semmilyen műsorba sem.

Mónika még mindig bízik benne, hogy férje meggondolja magát, és visszatér hozzá. A festőnő ráadásul komoly anyagi gondokkal is küzd, hiszen mióta egyedül maradt a közös budaörsi házban, a befizetetlen csekkek rendezése is rá hárult, tanári fizetéséből pedig egyelőre elképzelése sincs, hogyan tudná fenntartani a családi fészket.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mónika belehal Nyuszómuszó hazugságába (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik